KVKK

AP İST PORT olarak sizlerin kişisel verilerini korumaya özen göstermekteyiz.

Gizlilik Politikası AP İst Port tarafından bu web sitesinde toplanan bilgileri ve bunların nasıl korunup saklanacağı konusunu kapsamaktadır.

AP İst Port web sitesi ziyaretçileri tarafından gönüllü verilmediği sürece hiçbir şekilde kişisel verileri toplamamaktadır.

Bu gizlilik politikası kapsamında kural olarak web sitesi ziyaretçilerimiz tarafından web sitemizde sunulan kişisel veriler ( adınız, elektronik posta adresiniz, telefon numaralarınız ) üçüncü kişilerle paylaşılmamakta, satılma, kiralama vb başka işlemlerde kullanılmamaktadır.

Kişisel Bilgilerin Toplanması

AP İst Port  web sitesini kullanmak, gönüllü olarak kişisel bilgileri vermek bu sitede ilan edilen mevcut gizlilik politikasının ve şartlarının kabul edildiği anlamına gelmektedir.

Bilgi Toplamanın Amacı ve Kullanılış Şekli

AP İst Port  sizin izninizle bilgilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanmaktadır;

Kişisel bilgiler ve bu veriler sadece belirtilen amaçlar için ve yasal soruşturmalar esnasında mahkeme kararı gereği veya yasal prosedürler gerektirdiği takdirde kullanılmaktadır

Kişisel Olmayan Diğer Kullanıcı Bilgilerinin Toplanması

AP İst Port  ziyaretçilerin web sitesindeki dolaşımları sırasında, kullanıcı yoğunluğu, ziyaret edilen bölümler, tıklanan alanlar gibi özellikleri otomatik ve isimsiz olarak toplamaktadır. Bu veriler sadece bölümlerin, farklı alanların izlenme, takip edilme oranlarının tespiti için kullanılmakta ve herhangi bir ziyaretçinin kişisel bilgileri ile ilişkilendirilmemektedir. Sayfaların nereden geçerek ya da ne şekilde ziyaret edildiğini belirleyen "cookie" (çerez) adlı teknolojinin kullanıldığı durumlarda aynı şekilde sitenin farklı alanlarının izlenme, tıklanma oranlarının belirlenmesinde istatistiki veri olarak toplanmakta olup kişiye özel yapılan bir uygulama değildir. Bu teknoloji ile amaçlanan kullanıcıların daha sıklıkla ziyaret ettikleri bölümlere ait içeriği, siteye ilk ziyaretinden itibaren kullanıcı için daha kolay ulaşılabilir kılmaktır.

Bilgi Güvenliği

Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemler alınmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması kanunu kapsamında koruyacağımızı taahhüt ederiz. AP İst Port olarak ticari faaliyetlerimize devam ettiğimiz sürece, bu yasa kapsamında kişisel verilerinizi; sizi, hazırladığımız özel kampanyalardan haberdar edebilmek için, yurt içi veya yurt dışında güvenli veri merkezlerinde saklayıp şirketimizin gizlilik anlaşması yaptığı iş ortaklarıyla paylaşabileceğiz.

Site Kullanım Şartları

AP İst Port  web sitesini zaman zaman düzenlediği kampanyaları duyurmak, ziyaretçilerin ilgisini çekebileceğini düşündüğü konular, içerikler farklı hizmet ve çalışmalardan ziyaretçileri haberdar etmek amacıyla kullanmaktadır.

AP İst Port  web sitesi içeriğini burada yayımladığı hüküm ve şartları önceden haber vermek zorunda olmaksızın tek taraflı olarak değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir.

Politikamızdaki Değişiklikler
AP İst Port’un  bu Gizlilik Politikasını değiştirme veya iptal etme hakkı saklıdır.

Bize Ulaşın

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir görüş bildirmek, soru yöneltmek veya Gizlilik Politikasının ihlali ile ilgili haber vermek isterseniz, https://www.apistport.com/iletisim linkinden faydalanabilirsiniz. AP İst Port bu talepleri karşılamak üzere gerekli adımları atacaktır.

AP İst Port web sitesini ziyaret eden her bir ziyaretçi bütün bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

İletişim Bilgilerimiz

Bilgi ve randevu almak için bize 7/24 ulaşabilirsiniz.

  • Adres İstanbul Yolu Yeni Batı Mahallesi Yenimahalle / ANKARA ( İstanbul Yolu Metro Bitişiği )
  • E-Posta bilgi@apistport.com
  • Telefon 0549 923 06 06
  • Telefon 0549 920 09 09

Hemen Bilgi Alın